Αγησίλαος

Μάθετε περισσότερα για εμένα

H αγάπη μου για τα σκυλιά ξεκίνησε από μικρή ηλικία.

Το πρώτο δώρο που έλαβα όταν γεννήθηκα ήταν ένα γλυκό Πεκινουά και από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Συγχρόνως με τις σπουδές μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε.Ι Αθήνας ξεκίνησα να εκπαιδεύομαι ως εκπαιδευτής σκύλων, παρακολουθώντας σεμινάρια και κάνοντας την πρακτική μου σε μεγάλα εκπαιδευτήρια.

Τελειώνοντας τις σπουδές μου, το πάθος μου για τα σκυλιά μεγάλωνε και με ώθησε στο να ακολουθήσω τελικά την καριέρα του εκπαιδευτή σκύλων το 2008, όπου και ξεκίνησα να κάνω κατ οίκον εκπαιδεύσεις.

Το 2015 πραγματοποίησα άλλο ένα όνειρο μου, να ασχοληθώ με τον κυναθλητισμό και συγκεκριμένα με το IPO (I.G.P) με προπονητή τον Γιώργο Χατζάκο. Μετά από 4 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης, σεμιναρίων, workshops και με την συνεχή βοήθεια και υπομονή του προπονητή μου ,ο οποίος εξακολουθεί να με προπονεί και να με στηρίζει, καταφέραμε να πάρω μέρος σε εξετάσεις υπακοής και να διακριθώ με τον σκύλο μου Astro Of Kraft Hill.

Το 2019 εκλέχτηκα επίσημος βοηθός καθηκόντων προστασίας του ομίλου Ντόμπερμαν, στον οποίο είμαι ακόμα ενεργός, προετοιμάζοντας σκύλους της συγκεκριμένης φυλής να πάρουν μέρος σε αγώνες και εξετάσεις.

Μέχρι και σήμερα συνεχίζω να μαθαίνω από κάθε σκύλο που εκπαιδεύω, γιατί κάθε σκύλος έχει να σου μάθει καινούργιες συμπεριφορές και συνήθειες.