Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ρεαλιστικής Προστασίας

#Realisticprotection

Δυστυχώς η συνεχής αλλαγή στην κοινωνία, μας αναγκάζει πολλές φορές να πάρουμε μέτρα αυτοπροστασίας. Ένα μέτρο είναι η εκμάθηση του σκύλου άμυνας κ προστασίας. Ο απόφοιτος εκπαιδευτής ρεαλιστικής προστασίας της σχολής μας είναι αυτός που θα είναι ικανός να κρίνει τις αρετές του κάθε σκύλου, να δουλέψει πάνω στα πλεονεκτήματα του σκύλου κ διαμορφώσει τα μειονεκτήματα του προς όφελος του ιδιοκτήτη. Θα μυηθεί στο κόσμο της προστασίας γνωρίζοντας το πώς σκέφτεται ο σκύλος, ο “εισβολέας”, το πώς θα πρέπει να αντιδράσει ο χειριστής καθώς κ νομικές διαδικασίες που αφορούν την προστασία.

Μαθαίνει να αξιολογεί αν ένας σκύλος είναι έτοιμος ή όχι να ξεκινήσει την διαδικασία της εκπαίδευσης αυτής, ποια τεστ αξιολόγησης πρέπει να κάνει ώστε να δει την συμπεριφορά του εκάστοτε σκύλου για να ξέρει ποια μέθοδο εκπαίδευσης θα ακολουθήσει και ποια ένστικτα θα ενισχύσει. Ακόμη πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει τον χειρισμό ενός σκύλου φύλακα για να μπορούν να τον μεταφέρουν στους ιδιοκτήτες.

Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να φτιάχνουν την ποιότητα δαγκώματος του σκύλου, το που πρέπει να δαγκώνει αλλά και το πώς να ενσωματώσει τη βασική υπακοή στη διαδικασία της σωματοφυλακής ώστε να αφήνει μετά την εντολή.

Μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν τα εκπαιδευτικά βοηθήματα όπως μανίκια χεριού-ποδιού, tags , αλλά και την ολόσωμη στολή δαγκώματος μόλις τελειοποιήσουν την τεχνική τους.

Θα παρακολουθήσουν σενάρια από σκύλους security  αλλά και σκύλων σωμάτων ασφαλείας, αληθινά σενάρια εμπλοκής σε σπίτια πελατών, μέρα και νύχτα.

Πάντα οι εκπαιδευόμενοι είναι σε στενή παρακολούθηση από τους δασκάλους για την αποφυγή τραυματισμών των ιδίων και των σκύλων.

Έχετε απορίες;

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.