Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FMBB 2022

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα βέλγικων ποιμενικών FMBB 2022 θα διεξαχθεί φέτος στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι, από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Βέλγικού Ποιμενικού σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου , την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον δήμο Μακρακώμης ,από τις 10-15 Μαΐου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Αυτή η παγκόσμια κυναθλητική διοργάνωση έρχεται στη χώρα μας και το πλήθος των επισκεπτών θα είναι μεγάλο. Η διοργάνωση αυτή περιέχει 6 κυναθλήματα με πάνω από 500 συμμετοχές σκύλων και περίπου 40 χώρες από όλο το κόσμο. Είμαι μια διοργάνωση που συγκινεί τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα αθλήματα των σκύλων, καθώς οι ικανότητες των σκύλων αυτών εντυπωσιάζουν τους πάντες.

Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότεροι άνθρωποι τον κόσμο του σκύλου και να καταλάβουν πόσα πολλά πράγματα μπορεί κανείς να κάνει με το σκύλο του και να περάσει παραγωγική ώρα μαζί του, να τον ψυχαγωγήσει αλλά και να ψυχαγωγηθεί ο ίδιος.

Τέλος, είναι μια καλή ευκαιρία να στηρίξουμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να γνωρίσουμε τους σκύλους της εθνικής Ελλάδος.

Δημοφιλή Άρθρα