Προεκπαίδευση κουταβιού

#PreTraining

Οι πρώτοι μήνες της ζωής ενός κουταβιού είναι εκείνοι που κρίνουν κατά κύριο λόγο τη διαμόρφωση του χαρακτήρα στα επόμενα στάδια της ζωής του. Οποιαδήποτε λάθη που πρόκειται να γίνουν όπως άσκοπο μάλωμα, έλλειψη ποιητικού χρόνου, λάθος κοινωνικοποίηση μπορεί να αποβεί μοιραίο μετέπειτα και να δημιουργηθεί προβληματική συμπεριφορά.

Γι αυτό λοιπόν η εκπαίδευση αυτή είναι το πρώτο σημαντικό στάδιο , ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη από τον ιδιοκτήτη και να επιτευχθεί η ομαλή συμβίωση σαν μια ομάδα.

Στο πρόγραμμα αυτό, εισάγουμε το κουτάβι στο πλαίσιο των κανόνων που πρέπει να υπάρχουν μέσα στο σπίτι και που πρέπει να τηρούνται από τα μέλη της οικογένειας. Βάζουμε πρόγραμμα για τη σωστή εκμάθηση της τουαλέτας, που είναι το σύνηθες πρόβλημα που υπάρχει από την πρώτη μέρα της συμβίωσης και που είναι η κύρια πηγή δυσανασχέτησης και διαπληκτισμών με το κουτάβι.

Το πρόγραμμα αυτό ξεκινά από 2 μηνών, καθώς αυτή είναι η σημαντικότερη ηλικία για να περάσουμε κάποια ερεθίσματα στο κουτάβι μας και τελειώνει στην ηλικία των 5 μηνών όπου ξεκινά το πρόγραμμα της βασικής υπακοής.

Έχετε απορίες;

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.